Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 31 Localisation : İsTaNbUl! meleemin olduu şehir! Kayıt tarihi : 29/01/07
Konu: Hepsi İle Anılarınız Ptsi Ocak 29, 2007 12:20 pm
Lütfen Sohbet olmasın...
merve_4_ €r€ncii_MeRv-E
Konu: Geri: Hepsi İle Anılarınız Salı Ocak 30, 2007 6:24 am
ANLATSAM UZUN SÜRER KISACA ANLATİM AKMERKEZDE ALAMA ANIM GÜLÇİN BANA ALAMA CANIM DEMİŞTİ VE BEN ONUN YEMEK ARASINDA BOYNUNA ATLMIŞTIMTVE SONRA GENE İMZA ALMAK İÇİN YNINA GİTTİM BENİ TANIDI İÇERENKÖY:HEPSİ DE BENİ TANIDI TREND SHOW:BAYILDIM KULİS İN BİR AŞŞA KATINDAYDIM HEPSİ DE YANIMDAN GEÇTİİ
mervosh~gulchin
Konu: Geri: Hepsi İle Anılarınız Salı Ocak 30, 2007 6:37 am
Akmerkez imza gününde Gülçinimi öptüm yumuşacık yanakları vardı süperdi yani anı defterimede yazı yazdı : "Merveye sevgiler iyiki geldin öpücükler hepsiyle kal" ... Canım benim ya çok şekerdi hepsi
gulcin_damla
Konu: Geri: Hepsi İle Anılarınız Salı Ocak 30, 2007 12:54 pm
konserde GÜLÇİN in gözlerinin içine bakarak böğüre böğüre şarkı söylemiştim
mervosh~gulchin
Konu: Geri: Hepsi İle Anılarınız Çarş. Ocak 31, 2007 6:57 am
bende konsere doğru düzgün susmadım bi türlü gülçin gülçin diye bağırıp durdum bide ayağa kalkıyorum ama arkamdaki kadınlar bana bağırıp kızıp duruyo oturtmaya çalışıyodu vede tam 200 tane fotoğraf çektim bazıları net bazıları diil ama olsun
SeDa-[SCK] CmR-Jiii BaŞ AdMiN
Ben: Cemre abla seni çok seviyorum Cemre: (Bişi sölemez ) -Gülçin'in önünde bi resim çekim dediydim makineyi ters tuttuğum için hiçbişi çekemeden çıktım -
9 Aralık Trend Show Konser
Ben:CEMREEEE CEMREEEEEEEE Cemre: (Hem gülüp hem el salladı) Ben: İNANAMIYORUUUMM BANA EL SALLADIIII Cemre: (Ağladığımı görünce bakıp gülümsedi meleğim) -Ayrıca Eren konserin sonlarında hep BANA baktı çünkü ağlıyodum... Ben gerçekten ağlıyodum başkaları gibi yalandan değil...Anlayan anladı-
9 Aralık İmza Günü
-Elimdeki Hepsi resmini Gülçin'e uzatırken- Koruma: Sadece kart imzalıyolar Gülçin: Evet canım sadece kart imzalıyoruz Ben: Meraba (ilk bi heyecan... Sonra geçti ) Gülçin: Meraba Canım ... Nasılsın? Ben: İyiyim
Ben: Meraba Cemre ablaaa...(Kartı uzatıp) Seda'ya sevgiler yazarmısın? Cemre: Yazarım tabii (Se yazdı ve) Neydi? Ben: Seda Cemre: Seda, Tamam Ben: Resim çektirebilirmiyiz? Cemre: Yasak Canım Ben: Tamam... (Annem bu arada çeker :wink: )
Ben: Meraba Yasemin abla Yasemin: Meraba canım Ben: Adım Seda Yasemin: Adın yazıyo zaten -Cemre'm yazmıştı ya :wink: - Ben:Ay evet
Ben: Eren abla sitede iskoiskoisko die bi üye var seni çok seviyor... Bide Ecem var oda seni seviyo sana çok selamı var!! Eren: Tamam canım